Over ons

Onze lieftallige interieuradviseur heeft in 2020 haar diploma gehaald. Naast haar studie heeft zij al veel ervaring opgedaan in de branche. Niks is haar te gek, inleven in de stijl wat u mooi vindt kan zij als de beste. Maar ook het inspireren en overtuigen is een groot pluspunt van haar. Met haar creativiteit en enthousiasme weet zij van elk interieur het perfecte plaatje te maken waar u van droomt!

N’5 richt zich op het inrichten en stijlen van hotels, huizen en bedrijven. Met onze prachtige showroom met een oppervlakte van 350m2 willen wij u inspireren en kennis laten maken met wie wij zijn en wat wij kunnen.

De showroom is op afspraak geopend, hier zult u met een warm hart ontvangen worden. Wanneer komt u langs?

Bij de inrichting van uw hotel, huis of bedrijf komt nogal wat kijken. Welke woonstijl weerspiegelt uw persoonlijkheid? Hoe richt je de ruimte op de juiste manier in? Welke materialen passen bij jouw levensstijl? En hoe breng je verschillende kleuren, materialen, meubelen, accessoires, vloeren en stoffering in perfecte harmonie? Tijdens het gesprek met onze interieuradviseur krijgt u antwoord op al uw vragen en laten we al uw wensen werkelijkheid worden.

Number 5 Interior & Styling biedt jou een ruim assortiment met kwaliteitsvolle producten om jouw kantoor, huis, B&B of zelfs hotel een unieke uitstraling te geven. Wij van N’5 helpen jou graag telefonisch of per mail ook verder! Onze eigen klantenservice staat van dinsdag t/m zaterdag op afspraak voor je klaar. Neem telefonisch contact op met ons of stuur ons een e-mail.