Bestellen

Klik op de shopper rechtsboven om je bestelling te betalen en af te ronden. Zodra de bestelling bij ons binnen is zal deze binnen 5-7 werkdagen worden verzonden.

Prijzen en betalen

Betaal je online bestelling bij Number 5 veilig via:

  • iDeal;
  • Klarna.

Cadeaubonnen en kortingskaart

Korting geldt alleen op de eigen collectie en niet op samenwerkingen. Ook zijn deze alleen te verzilveren in de winkel en Online. Niet in de pop-up store of in winkels waar producten van Number 5 te koop zijn!

Bezorging en levertijden

Na je betaling wordt je bestelling zo snel mogelijk door ons in gereedheid gebracht voor verzending. De bestelling zal binnen 5-7 werkdagen verstuurd worden naar het door jou opgegeven verzendadres.

Bezorgingskosten

Bij een besteding van 99 euro of meer in onze webshop op N’5 bezorgen we je bestelling gratis bij jou thuis. Bij bestedingen van minder dan 99 euro brengen we 5 euro in rekening.

Kosten retourzending

Toch niet helemaal tevreden over je bestelling? Geen probleem, want bij N’5 mag je je bestelling gewoon retour sturen. De kosten van de retourzending zijn altijd voor rekening van de klant, tenzij je met onze klantenservice een andere afspraak hebt gemaakt. Het retourformulier download je hier.

Contactgegevens en openingstijden

Wij van N’5 helpen jou graag telefonisch of per mail ook verder! Onze eigen klantenservice staat van Dinsdag t/m Zaterdag op afspraak voor je klaar. Neem telefonisch contact op of stuur een e-mail.

Telefoonnummer: +31 613991098 
Email: sales@number-5.nl

Adres: Phoenixstraat 5, 1812 PN in Alkmaar