Kantoor Alkmaar

Dit kantoor moest een plek worden om mensen te ontvangen en om prettig te kunnen werken. De ergonomische werkplek en goede akoestiek van de ruimte zorgen voor een fijne werkomgeving. De planten geven het kantoor een huiselijk gevoel. Ook de bar en zithoek zorgen ervoor dat deze ruimte een fijne plek is om gasten te ontvangen.

Bekijk hier Kantoor Alkmaar

Kantoor Graft

Deze unieke ruimte in een oude boerderij moest de nieuwe werkplek worden voor ondernemer Martijn. In dit kantoor moest de bar behouden worden, maar een moderner uiterlijk krijgen. De ruimte moest een reflectie geven van het werk van Martijn. De vele planten laten de ruimte spreken en geven een goed beeld van Martijn zijn vak.

Bekijk hier Kantoor Graft

Slaapkamers Bergen

Deze knusse slaapkamer is door kleine aanpassingen een gezellig geheel geworden. We hebben rekening gehouden met de laatste kleurtrends om deze kamer een droom te maken voor iedereen.

De andere slaapkamer heeft een stoer uiterlijk gekregen door de donkere elementen in de kamer. Ook blauw is een echte trendkleur dit jaar. Deze kleine blauwe details brengen nieuw leven in deze kamer!

Bekijk hier Slaapkamer Bergen

Slaapkamer Graft

Deze slaapkamer bevindt zich in een prachtige oude boerderij. De klant wilde graag een modern uiterlijk geven aan deze ruimte. Door een spannend kleurencontrast toe te passen in deze ruimte komt het hele interieur tot leven.

Bekijk hier Slaapkamer Graft

Woonkamer Bergen

Een rustgevend interieur voor deze woonkamer was een grote wens van de klant. Wij hebben gekozen om aardse kleuren toe te passen in combinatie met zwart voor een spannend contrast. De ruime zithoeken zorgen voor genoeg zitplaats voor het gezin en hun gasten.

Bekijk hier Woonkamer Bergen

Toilet showroom

Dit ontwerp is voor het toilet van onze eigen showroom. Wij wilden graag een chique, maar modern uiterlijk geven aan deze ruimte. De unieke elementen van deze ruimte zorgen voor een herkenbare look. Wij willen met onze showroom inspiratie bieden. Ook het toilet moest een reflectie geven van onze stijl.

Bekijk hier Toilet showroom

Pergola Beemster

Ook buitenmeubilair kunnen wij adviseren. Deze prachtige pergola met jacuzzi van Golden Bubble maken de perfecte plek om even weg te trekken. Het mooie open uiterlijk van de pergola trekt de tuin echt naar je toe. Deze constructie is gebouwd door Allmount Construction B.V.

Bekijk hier Pergola Beemster